♦  Új színmérő spektrofotométerünk nagy kijelzővel kénylemesebb munkát tesz lehetővé. A műszer apró felületek, folyadékok, porok, inhomogén minták mérésére is alkalmas, egyszerűen kezelhető!színmérő spektrofotométerünk nagy kijelzővel kénylemesebb munkát tesz lehetővé. A műszer apró felületek, folyadékok, porok, inhomogén minták mérésére is alkalmas, egyszerűen kezelhető!  ♦  

Magunkról

Cégünk 1993. áprilisában alakult vállalkozás, amely laboratóriumok számára, eszközök, műszerek, berendezések forgalmazásával, szakmai tanácsadással, az eladott műszerek szervizével foglalkozik, különös tekintettel az élelmiszeripar igényeinek kiszolgálására.

Az évek során az általunk forgalmazott termékek köre fokozatosan bővült, mind nagyobb hányadot tesz ki a készülékek, műszerek, speciális eszközök részaránya.

A tökéletesebb kiszolgálás érdekében bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert!

Erősségünk , hogy az Önök elvárásait és lehetőségeit messzemenően figyelembe véve, az adott célnak leginkább megfelelő színvonalú, felszereltségű és árfekvésű terméket ajánljuk. Kívánságra aktívan közremuködünk az alkalmazott vizsgálati módszerhez optimálisan illeszkedő műszer-, eszköz- és készülék kiválasztásában is.

Ha valamely új vizsgálati módszer bevezetése elott állnak vagy speciális körülményeket (extrém nyomás, robbanásbiztonság, extrém hőmérséklet stb.) kell megvalósítani, esetleg a minta méretei meghaladják az általános laboratóriumi méreteket (félüzemi, üzemi méretek) forduljanak hozzánk bizalommal!

E feladatok megoldása érdekében - mérnöki irodával való szoros kapcsolatunknak köszönhetően - lehetőségünk van a szokásosnál lényegesen tágabb szolgáltatást nyújtani.

Ha a honlapon szereplő termékek között nem szerepelne az Önök által keresett eszköz, felmerülő igényükkel forduljanak hozzánk, mi a lehető legrövidebb időn belül visszatérünk és elküldjük ajánlatunkat.

Tisztelettel:
Vitális Ildikó, ügyvezető